esp| cat

AVÍS LEGAL, POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

1. Responsable del Tractament: JOSEP PORTET PUJOL

Nom comercial: FUSTERIA PORTET

Domicili social: C/ Camí de Fontserè, nau 6 08510 Les Masies de Roda

NIF: 77065276G

Telèfon: 938540650

Correu electrònic: info@fusteriaportet.com

2. Propietat dels continguts. Drets de propietat industrial i intel•lectual:

Tot el contingut de la present pàgina web, incloent els textos, imatges, dissenys, etc. són propietat intel•lectual de Josep Portet Pujol i estan protegits per la legislació vigent. Aquests continguts en cap cas poden ser reproduïts o copiats.

Josep Portet Pujol es reserva el dret d'actualitzar, modificar o eliminar els continguts de la pàgina web o limitar el seu accés de forma temporal o definitiva, sense previ avís.

Josep Portet Pujol no es fa responsable de les conseqüències o danys que es puguin produir per l'accés o ús de la seva pàgina web i, de forma especial, per les pàgines web de terceres persones a les quals es pugui accedir a través d'aquesta pàgina web.

Josep Portet és titular de tots els drets de propietat intel•lectual i industrial de la URL www.fusteriaportet.com. Queda completament prohibit modificar o distribuir tot o part del contingut d´aquestes pàgines web per a propòsits de caràcter públic o privat sense previ consentiment exprés i per escrit de Josep Portet Pujol.

Qualsevol actuació que infringeixi l´anteriorment exposat podrà constituir una vulneració dels drets de propietat intel•lectual i industrial protegits en el Text Refós de la Llei de Propietat Intel•lectual, fet que donarà lloc a possibles actuacions legals de conformitat amb el Codi penal vigent."

3. Renúncia i limitació de responsabilitat:

La informació i serveis inclosos o disponibles mitjançant les pàgines web poden incloure incorreccions o errors. De forma periòdica s´incorporen canvis a la informació continguda. Josep Portet Pujol. pot incloure en qualsevol moment millores i/o canvis en els serveis o continguts.

Josep Portet Pujol declina qualsevol responsabilitat en cas d´interrupcions o mal funcionament dels serveis continguts o oferts en la web a internet, qualsevol que sigui la seva causa. Així mateix, Josep Portet Pujol no es fa responsable de les caigudes de la xarxa, pèrdues d´informació o qualsevol altre classe de dany indirecte que pugui ser causat als usuaris per causes alienes a Josep Portet Pujol, que no declara ni garanteix que els serveis o continguts siguin ininterromputs o que estiguin lliures d´errors, que els defectes siguin esmentats o que el servei o el servidor que el posa a disposició estigui lliure de virus o d´altres components nocius.

Josep Portet Pujol no es fa responsable de les conseqüències o danys que es puguin produir per l'accés o ús de la seva pàgina web o de les de tercers a les quals es pugui accedir a través d'aquesta pàgina web.

4. Llei Aplicable

El present Avís Legal i tota qüestió relacionada amb aquesta website serà aplicada la legislació espanyola.

POLÍTICA DE PRIVACITAT:

De conformitat amb el que preveu el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d´abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d´aquestes dades , li informem que les dades personals facilitades a través del formulari, així com la seva adreça de correu electrònic, formen part d´una base de dades que és tractada per Josep Portet Pujol, amb domicili professional al carrer Camí de Fontserè, nau 6 de Masies de Roda (08510 Barcelona) i proveït de NIF nº 77065276G, amb la finalitat d´informar-lo sobre els serveis que ofereix el negoci de fusteria que regenta.

Se l´informa que podrà en qualsevol moment oposar-se a aquests tipus d´enviaments, lliurant un correu electrònic a l’adreça info@fusteriaportet.com i sol•licitar la baixa del seu contacte en la base de dades que té el Responsable del Tractament.

Així mateix se l´informa que podrà exercir els seus drets d´accés, rectificació, oposició, i en el seu cas,portabilitat i limitació, així com el dret a la supressió, enviant un escrit al domicili del Responsable del tractament a l´adreça del carrer Camí de Fontserè, nau 6, de Masies de Roda (08510 Barcelona) o bé lliurant un correu electrònic a l´adreça info@fusteriaportet.com.

Josep Portet Pujolestà especialment sensibilitzat en la protecció de les dades dels usuaris dels serveis als quals accedeixen a través del lloc web. En compliment de la normativa de protecció de dades abans indicada Josep Portet Pujol informa als usuaris del tractament i usos als quals es sotmeten les dades personals que es capten a través del formulari de la web, amb la finalitat que decideixin, lliure i de forma voluntària, si volen facilitar la informació sol•licitada. En conseqüència en compliment del que disposa el Reglament (UE) 2016/679 per mitjà del present document, Josep Portet Pujol INFORMA:

1.-Titularitat del tractament:

Josep Portet Pujol amb domicili professional al carrer Camí de Fontserè, nau 6, de Masies de Roda (08510 Barcelona) tracta diferents dades de caràcter personal.

Concretament les dades captades a través del formularisde la web s´inclouen en el tractament dels usuaris de la web als quals es serà d´aplicació la present política de privacitat.

Aquestes dades consisteixen en el nom i cognoms i adreça de correu electrònic, que són les dades requerides per tal de contactar amb Josep Portet Pujol. Les dades personals que l´usuari proporciona en el formulari són incloses en les bases de dades del Responsable del tractament.

2.-Finalitat del tractament:

La finalitat de la captació i incorporació de les dades als referits tractaments, consisteixen en:

a. Oferir informació sobre els serveis i treballs de fusteria que presta Josep Portet Pujol, en l´establiment denominat FUSTERIA PORTET.

b. Resoldre qüestions, peticions o sol•licituds de pressupostos per part dels usuaris.

c. Remetre´ls informació publicitària sobre serveis que porten a terme o novetats de l´empresa de Josep Portet.

Pel cas que Josep Portet Pujol contracti amb tercers (encarregats del tractament) que accedeixin a les dades de caràcter personal per raó dels serveis contractats, s´atorgarà el contracte previst en l´article 28 del Reglament. En l´esmentat contracte es regularà l´ús i la confidencialitat de les dades de caràcter personal, de conformitat amb el que es disposa en la legislació vigent, així com les mesures de seguretat de les quals disposa l´encarregat del tractament per tal de garantir la confidencialitat de les dades.

Al omplir el formulari contingut en la web l´interessat presta el seu consentiment perquè les dades de caràcter personal subministrades siguin incorporades al citat tractament, essent objecte de tractament per la mateixa de conformitat amb la present política de privacitat. De la mateixa manera consenteix perquè se li trameti de forma periòdica la informació sobre els nostres serveis que abans s´ha indicat.

3.-Mesures de seguretat:

Josep Portet Pujol ha adoptat les mesures de seguretat per protegir les dades de caràcter personal que legalment són requerides, instal•lant tots els mitjans i mesures tècniques al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori dels mateixos.

4.-Exercici dels drets:

Els interessats titulars de les dades contingudes en el tractament, així com els titulars de dades contingudes en qualsevol dels tractaments titularitat de Josep Portet Pujol podran dirigir-se al responsable del tractament, amb la finalitat de poder exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel•lació, oposició, portabilitat, limitació i per últim supressió i oblit respecte a les dades incorporades en el tractament.

Aquests drets únicament podran ser exercitats pel propi interessat o el seu representant legal (prèvia acreditació d´aquesta circumstància).

A.-El dret d´accés. En exercitar el dret d´accés l´interessat podrà optar per consultar-ho a través del lliurament d´un correu electrònic o bé a través de la comunicació per escrit dirigida a Josep Portet Pujol al domicili abans indicat del carrer Camí de Fontserè, nau 6 de Masies de Roda (08510 Barcelona).

Josep Portet Pujol procedirà a notificar la seva decisió en el termini d´un mes. Si fos en sentit afirmatiu l´interessat podrà accedir a la referida informació en el plaç de 10 dies següents a la seva notificació.

B.-El dret de rectificació i cancel•lació podran ser exercitats, sempre que l´interessat consideri que les dades recollides en els nostres tractaments són inexactes, incomplertes, inadequades o excessives. També el podrà exercitar a través de qualsevol dels dos mitjans abans previstos. Josep Portet Pujol procedirà a la rectificació o cancel•lació dins dels 10 dies següents al de la recepció de la sol•licitud.

C.-El dret de portabilitat podrà ser exercitat, sempre i quan l´interessat consideri que les dades recollides en els nostres tractaments han de ser retornades al titular de les dades o bé a un altre tercer (encarregat del tractament).

D.-El dret de limitació podrà ser exercitat, prèviament al dret d´oposició al tractament de les seves dades, i mentrestant no es resolgui aquest últim, es limiti el tractament de les mateixes.

E.- Els interessats tenen dret a obtenir la supressió de les dades ("dret a l'oblit"), quan:

- Les dades ja no sónnecessàries per a la finalitat per a la qual es van recollir.

- Es revoca el consentiment en el qual es basava el tractament.

- L'interessat s'oposa al tractament.

- Les dades s'han tractat il•lícitament.

- Les dades s'han de suprimir per complir una obligació legal.

- Les dades s'han obtingut en relació amb l'oferta de serveis de la societat de la información adreçada a menors.

Si Josep Portet Pujol ha fet públiques les dades personals i s'han de suprimir, ha d’adoptar mesures raonables per informar de la supressió als responsables o encarregats que están tractant les dades.

Es preveuen algune sexcepcions a l'exercici d'aquest dret:

- L'exercici del dret a la llibertat d'expressió i informació.

- El compliment d'una obligació legal.

- L'existència de finalitats d'arxiu en interés públic, de recerca científica o històrica o finalitats estadístiques.

- La formulació, l'exercici o la defensa de reclamacions.

POLÍTICA DE COOKIES:

Definició i funció de les cookies:

Que són les cookies? Una cookie és un fitxer que es descarrega al seu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les cookies permeten, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d´un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer l´usuari.

Quin tipus de cookies utilitza aquesta pàgina web?(nota: s´hauria d´indicar el tipus de cookies)

-Cookies pròpies: Són aquelles que s´envien a l´equip terminal de l´usuari des d´un equip o domini gestionat pel propi editor i des del qual es presta el servei sol•licitat per l’usuari.

-Cookies de tercers: Són aquelles que s´envien a l´equip terminal de l´usuari des d´un equip o domini que no és gestionat per l´editor, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes mitjançant les cookies.

-Cookies de sessió: Són un tipus de cookies dissenyades per recollir i emmagatzemar dades mentre l´usuari accedeix a una pàgina web.

-Cookies persistents: Són un tipus de cookies en el qual les dades segueixen emmagatzemades en el terminal i poden ser accedits i tractats durant un període definit pel responsable de la galeta i que pot anar d´uns minuts a diversos anys.

-Cookies d´anàlisi: Són aquelles que ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d´usuaris i així realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei ofert.

Vostè pot permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal•lades al seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador del seu ordinador. En cas que no permeti la instal•lació de cookies al seu navegador, és possible que no pugui accedir a alguna de les seccions de la nostra web.

Per a més informació sobre com bloquejar l’ús de cookies por fer-ho a través del navegador:

-Internet explorer: http://windows.microsoft.com/es-ES/windows-vista/Block-or-allow-cookies.

-Firefox: http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we

-Safari:http://suport.apple.com/kb/HT1677?viewlocale=es_ES

-Googlechrome:https://suport.google.com/chrome/answer/95647?hl=es

RESPONSABILITAT DELS USUARIS PER L´ÚS I CONTINGUT:

Tan l’accés a la website com l’ús que es pugui realitzar de la informació i continguts inclosos en els mateixos serà d´exclusiva responsabilitat de qui ho realitzi. Per tant, l´ús que pugui fer-se de la informació, imatges, continguts i/o productes ressenyats i accessibles a través del mateix estarà supeditada a la legalitat nacional o internacional aplicable així com als principis de bona fe i ús lícit per part dels usuaris, que seran responsables d´aquest accés i correcte ús. Els usuaris estaran obligats a fer un ús raonable dels serveis o continguts, sota el principi de bona fe i amb respecte a la legalitat vigent, a la moral, a l´ordre públic, a les bones costums, als drets de tercers o de la pròpia empresa, tot això segons les possibilitats i fins per als que estan concebuts. Josep Portet Pujol no assumeix responsabilitats, ja siguin directes o indirectes, per dany emergent o lucre cessant, derivades del mal ús dels serveis o continguts realitzat pels usuaris o tercers.